@KTzone » 日常 - 美容瘦身 » 想要去台湾隆乳会很奇怪咩?

2014-12-25 00:37 paynice
想要去台湾隆乳会很奇怪咩?

因为我自己喺台湾有几个很好嘅朋友
一直到依家也都有联络
差唔多每半年左右要嘛系我过去
要嘛就系我朋友会从台湾飞过嚟揾我
所以当佢哋听到讲我有想隆乳嘅想法
就建议我不然就去台湾嘅医美做睇睇!
因为佢哋讲依家台湾隆乳嘅人真嘅满多嘅
而且也有很多有名嘅隆乳医师
如果仔细去比较嘅话
相信系可以揾到技术很好嘅医师
咁也能让我做得很满意
但我跟我喺呢边嘅朋友讲了之后
佢哋都觉得隆乳还要跑去台湾做很奇怪
大家也都会咁觉得咩?

2014-12-28 03:37 seeless
唔奇怪阿..我认识嘅朋友也有人去台湾整形
只系唔系去丰胸阿
佢系去做嗰边做其他嘅整容
但效果睇起嚟也满好嘅
只系去之前仲系多睇些嗰边隆乳嘅资讯
不然到嗰边喺揾会很花时间嘅

2014-12-28 17:37 wmarcoo
我也系觉得还好哩
其实飞去台湾真得很快
只系讲如果对嗰度唔熟悉嘅话
要先做好功课喺过去会比较好啲
咁才唔会浪费太多时间呀
像我表姊佢嘅隆乳手术也系喺台湾嗰边做嘅
如果水水有兴趣嘅话可以去搜寻緻美诊所嘅洪至正医师
佢觉得呢个医师满好嘅
不但只技术喺嗰边算系数一数二嘅
而且态度也很严谨喺评估阵做得很仔细
像我表姊佢一开始系先喺佢哋官网留言
然后喺加入line有寄照片先让医师做个评估
之后确定要做手术了就先付一成嘅定金过去喔!
之不过体检则系喺呢边先做好才过去
要做边些项目佢哋也都会事先跟你讲
因为咁过去就可以直接确认好冇问题就能做了
比较能够悭掉更多嘅时间喔!
像我表姊系做矽胶隆乳一次升级了两个罩杯
而且佢讲医师仲系用内视镜嘅方式
所以睇起嚟伤口很小恢复期也比想像中嚟嘅短
总共大概做完后也停留了三个多礼拜吧
畀水水参考睇睇喔~

[[i] 本帖最後由 wmarcoo 於 2014-12-30 11:55 編輯 [/i]]

2014-12-28 20:09 fullhousea
我觉得还可以呀~反正只要做得够好够满意
喺边边做我觉得都好
但如果做完觉得唔到自己嘅要求
就算喺家里旁边嘅诊所做嗰也冇意义阿

2014-12-29 02:18 osleq
普通哩~既然都敢隆乳了
喺边道做我觉得也都行阿
仲系想办法揾个好医师做个好波出嚟才系真D
加油呀~XD

2014-12-29 03:34 paynice
只系随意揾了下还真有睇到洪至正嘅评论
似乎嗰儿嘅讨论满多都系正向嘅...就跟W水讲嘅雷同呀!!

頁: [1]